Skap en ny start - og få livet til å jobbe for deg!

Lag deg en solid visjon for 2023 og manifester ditt beste liv. Er du med i teamet vårt? Meld deg på i dag gratis - og få mer informasjon!

Løft deg selv

La oss skape et vakkert 2023 sammen.

Så fantastisk fint å ha deg med i teamet vårt! Hva ønsker du å fylle året 2023 med?Etter en liten evighet med store og små kriser er det på tide å skape en høyere visjon for livet vårt.  Hvilke planer og mål har du? Har du emosjonelle blokkeringer du trenger å gi slipp på? Bli med oss på en dyp prosess der vi sammen manifesterer et liv som jobber for oss, i stedet for mot oss.

Velg dine steg

Bestem selv hva du ønsker å delta på. Du henger med så lenge du vil!

STEG 1

VISIONBOARD

Å lage seg et visionboard hjelper deg å bringe til livet drømmene du har her og nå. Bli bevisst på hva du ønsker skal skje i 2023. Bli med å lage ditt visionboard sammen med oss.

Dato:
Onsdag 1. og 8. februar
Tidspunkt: kl. 19.00
Sted: Zoom

STEG 2

EQ PROSESS

Når vi åpner opp for at følelsene kan strømme igjennom oss uten å møte gamle, emosjonelle blokkeringer vekker vi vår emosjonelle intelligens til livet. Bli med i ei prosessgruppe som jobber for å forløse emosjonelle blokkeringer.

Dato:
Onsdag 15. og 22. februar
Tidspunkt: kl. 19.00
Sted: Zoom

STEG 3

B-MENTOR

Økonomisk frihet gir deg flere valg. Ikke lev et middelmådig liv, med våg å drømme større. Bli med i ei prosessgruppe som jobber mot økonimisk- og tidsmessig frihet.

Dato:
Onsdag 1. til 29. mars
Onsdag 12. til 26. april
Tidspunkt: kl. 19.00
Sted: Zoom

Bli det mest levende mennesket du kjenner

Hei du! Har du lyst å ta spaden i egne hender og gjøre noe aktivt for å skape deg et liv du elsker å leve? Gjennom prosessen tar jeg deg med inn i en verden der eteriske oljer blir verktøy for personlig forandring. Eteriske oljer virker på kropp, sinn, følelser og sjel. Bli med på en vakker forandringsprosess sammen med oss.

Meld deg på!

Er du medlem i vårt team? Meld deg på gratis!

Tara Gaia Institutt AS

Vilkår   |  Personvern   |  Kontakt

>