Betalingsside individuell time - Tara Gaia

Betaling

Faktureringsdetaljer

Tilleggsinformasjon

Ordren din

Produkt Delsum
Individuell time  × 1 kr1,600.00
Delsum kr1,600.00
Totalt kr1,600.00
  • Betal med kredittkortet ditt via Stripe


Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.

Hva sier andre?

Dette sier andre om kurs jeg har hatt.

Dagrunn Nordeide

Noe har gitt slipp

Energien har økt og en utrolig god ro har senket seg over meg. Dette har rett og slett løst opp noe ganske fastlåst som jeg ikke har vært klar over har vært der før jeg kjente det ga slipp.

Berit Johansen

Jeg er mer meg selv

Jeg har gått å lurt på hvordan jeg skal stå i meg selv, være i meg selv. Jeg lurte på hva hun mener med "å være i seg selv" - og hvordan kommer jeg dit? Men jeg var jo der! Jeg måtte bare bli bevisst det og det ble jeg!

Vibeke Dahl Holst

Indre ro og god selvfølelse

Jeg har funnet en indre ro som jeg har lengtet etter. Med dette kom en god selvfølelse, ved å være mer i kontakt med meg selv. Jeg tar nå avgjørelser som er rett i stedet for å ønske å være "flink pike".